Forny din bolig med økonomien for øje

Det kan være nødvendigt at give dit hjem en fornyelse, hvad enten det er en lille renovering, fornyelse af et par møbler eller nogle små nips, som har brug for en fornyelse. Det behøver ikke at være dyrt at give dit hjem et friskt pust, hvorfor vi vil give dig et par tips til, hvordan du kan give din bolig en fornyelse uden at sprænge budgettet. Du skal se det som en investering i dit hjem, da det giver dit hjem mere værdi, hvis man får en følelse af, at det er passet på. 

Giv dine rum en ny omgang maling 

Køb en omgang maling til væggene i dit hjem, og sæt en weekend af til at male dem selv eller sammen med familien. Du vil blive overrasket over, hvad en klat maling kan gøre ved dit hjem, da du først vil opdage, hvor slidte dine vægge var før, når du står og ser på dine flotte, ”nye” vægge. Det vil give dig en følelse af, at du har fået et nyt rum, hvorfor det er en oplagt mulighed lige at rykke lidt rundt på dine møbler, så de er arrangeret lidt anderledes, hvilket også giver fornyelse til rummet. 

Sælg de slidte møbler og køb nogle nye 

Hvis du ikke er til gør-det-selv-projekter eller måske allerede lige har malet dine vægge, vil vi anbefale, at du sælger nogle af dine gamle møbler. Når du sælger dine gamle slidte møbler, får man ikke altid så mange penge for dem, men lidt er også godt. Så har du nemlig fået et tilskud til dit nye spisebord eller nye sofa. Et nyt møbel kan give nyt liv eksempelvis til stuen, og husk på, at du sagtens kan mixe de gamle møbler med de nye. Find noget i samme stil, hvis du for eksempel gerne vil beholde din gamle lænestol, men din sofa virkelig trænger til at blive skiftet ud. 

Farver kan skabe hygge og give et nyt pust

Farver i alle afskygninger kan give din bolig en følelse af fornyelse. Det behøver ikke ligefrem at være en knaldrød væg, men nogle farverige vaser, lysestager eller billeder. Nips og andre pynteting er en billig, god og effektiv løsning på at forny din bolig. Alt skal ikke være så sterilt og hvidt, det er derfor en god idé at finde nogle små elementer, der skiller sig ud. En god idé er at købe alt til boligenét sted, så du både kan finde din sofa og nogle smukke pynteting samme sted. På den måde kan du spare leveringsomkostningerne og ikke mindst gøre det mere overskueligt for dig selv. 

No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes