Tænker du på at starte et nyt kontormiljø

Hvis svaret er ja, så læs med her. Vi vil komme med gode idéer til, hvordan du skaber de bedste forhold for dine medarbejdere. For at yde et godt stykke arbejde på kontoret er det vigtigt, at kontoret bliver en base, hvor man kan føle sig tryg. Derudover er det vigtigt, at man har de rigtige møbler, så du ikke ender med at have en ansat med dårlig ryg. 

Åbent kontormiljø

Mange virksomheder kører i dag med et åbent kontormiljø. Vi synes, det giver god mening at afprøve dette, da det på sin vis også skaber et bedre socialt miljø for ens medarbejdere. Det er hurtigere at sparre med hinanden, og der kan hurtigt blive skabt en følelse af et fællesskab. Der kan dog sidde nogle, som ikke kan koncentrere sig, hvis der sidder en overfor. Vi anbefaler derfor at have en åben dialog derom, så man kan sætte en afskærmning op. Det er vigtigt at tale om, så du får mest ud af dine medarbejdere, og de får mest ud af deres kompetencer. En god idé er at sørge for, at der er ledige mødelokaler eller ”skype”-lokaler, så medarbejderne har mulighed for at afholde enten et virtuelt møde eller en telefonsamtale uden enten at blive forstyrret eller forstyrrer andre. 

Hav flere printere sat til 

Hvis det er et stort kontormiljø, er det en god idé af have flere printereend bare én. En er desværre bare ikke nok, da den kan gå i stykker, eller der kan være flere, som skal bruge den samtidig. Hav derfor altid en eller to ekstra printere, hvor de alle har de samme funktioner, så den ene ikke kan mere den anden. Det er vigtigt at finde en god printer til et kontormiljø, sådan både udprint og scanninger bliver professionelle i udtrykket. Hvis printeren ikke er af ordentlig kvalitet, kan udprintet blive sløret, hvilket ikke giver en potentiel kunde et godt indtryk.  

Tænk over, hvilke møbler du byder dine medarbejdere

Som regel er kontorarbejde inden for kategorien otte-til-fire-job, hvorfor man ikke skal være særlig dygtig til matematik for at regne ud, at man sidder ned i meget langtid. Vi anbefaler, at man som virksomhed investerer i nogle ordentlige møbler, så dine medarbejdere sidder ordentligt. Det kan være alt fra hævesænkeborde, specielle kontorstole til en siddebold. Det er vigtigt, at en medarbejder kan ændre sin arbejdsstilling flere gange om dagen, hvorfor det er vigtigt at have flere varianter af stole og et bord med flere funktioner. Hvis der bliver skabt nogle gode forhold for dine medarbejdere, undgår du, at dine medarbejdere får skade i for eksempel ryggen. 

No comments yet.

Skriv et svar

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes